Λίγα λόγια για εμάς

2009 Οι αδελφοί Γεώργιος και Κωνσταντινος Δέδες, ιδρύουν την εταιρεία , σε μισθωμένο χώρο, στο Μενίδι Αττικής, με κύριο αντικείμενο την κατασκευή και πώληση πορτών ασφαλείας και εσωτερικών πορτών.

2010 Στην προσπάθειά της να καλύψει τις ανάγκες της αγοράς η εταιρεία Portaldoor εγκαινιάζει δικό της εργοστάσιο κατασκευής πορτών ασφαλείας και συστημάτων ασφαλείας στο Μενίδι Αττικής Οι αυξημένοι αποθηκευτικοί χώροι δίνουν την δυνατότητα στην εταιρεία να εντάξει στην γκάμα της νέα είδη, όπως κάγκελα αλουμινίου, εσωτερικές πόρτες, πτυσσόμενα κάγκελα ασφαλείας, πάνελ, εργαλεία καθώς και μηχανήματα επεξεργασίας αλουμινίου και σιδήρου.

2011 Μόλις ένα χρόνο μετά η εταιρεία Portaldoor αποκτά ένα επιπλέον κατάστημα στο Χαλάνδρι σε συνεργασία με το μεγαλύτερο κατάστημα κλειθροποιίας του Χαλανδρίου. Επίσης, με την χρήση ιδιόκτητου φορτηγού, η εταιρεία κάνει διανομή των εμπορευμάτων της στην ευρύτερη περιοχή της Πελοποννήσου και Στερεάς Ελλάδας.

2012 Στην προσπάθειά της να καλύψει τις ανάγκες της αγοράς στα Νότια προάστια της Αττικής, η εταιρεία Portaldoor  εγκαινιάζει ένα νέο υποκατάστημα στην Ηλιούπολη στην Οδό Ηρώων Πολυτεχνείου 58.

2013 Η αυξητική πορεία των υποκαταστημάτων, καθώς και οι αυξημένες ανάγκες της αγοράς στην Πελοπόνησο επιτρέπει στην εταιρεία Portaldoor να  ιδρύσει νέο υποκατάστημα στο Κιάτο Κορινθίας. Νέες ευκαιρίες αλλά και προκλήσεις δημιουργούνται στην ευρύτερη περιοχή.

2014  Η εταιρεία αποκτά το 5ο της κατάστημα στο Αιγάλεω.

2015 Η εταιρεία  Portaldoor αναβαθμίζεται συνεχώς. Με αυξητικό ρυθμό ανάπτυξης κάθε χρόνο, η  Portaldoor πλέον, εντάσσει συνεχώς νέα είδη στην γκάμα της, με κύριο γνώμονα πάντα την εξυπηρέτηση των επαγγελματιών του Κλάδου της ασφάλειας. Στα πλαίσια της εξυπηρέτησης των επαγγελματιών, η διανομή των προϊόντων της εταιρείας στην επαρχία συνεχίζεται με ιδιόκτητα φορτηγά αλλά και με συνεργαζόμενα πρακτορεία σε όλη την Ελλάδα. Με πλήθος εισαγωγών από όλο τον κόσμο, σε σχέση με την ασφάλεια της οικίας σας, αλλά και σε συνεργασία με εγχώριους προμηθευτές, η Portaldoor προσπαθεί να καλύψει και τον πιο απαιτητικό ιδιώτη ή επαγγελματία. Νέα είδη όπως Ρολά Αλουμινίου, Γκαραζόπορτες, Μηχανισμοί πορτών, αναλώσιμα υλικά κ.α. έρχονται να πλαισιώσουν το κωδικολόγιο της εταιρείας.

Σήμερα η εταιρεία Portaldoor είναι ηγέτιδα στο χώρο πορτών ασφαλείας κουφωμάτων και γενικά της ασφάλειας της οικίας σας με ιδιόκτητες και μισθωμένες εγκαταστάσεις συνολικής έκτασης 1000 m2 πλαισιωμένη από 30 έμπειρα στελέχη. Τα προϊόντα που εμπορεύεται πλέον η εταιρεία ξεπερνούν τους 1.000 κωδικούς και η αυτοδιανομή της εταιρείας καλύπτει όλη την Αττική καθώς και όλη την επικράτεια.

Όλα αυτά τα χρόνια οι ιδρυτές της εταιρείας μαζί με το ανθρώπινο δυναμικό της, εργάστηκαν με συνέπεια και επαγγελματισμό και είδαν ότι οι προσπάθειές τους, απέκτησαν νόημα και αξία γιατί έγιναν για τους πελάτες που τους στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια.

Σκοπός της εταιρείας μας είναι να καινοτομεί στο χώρο του design. Ένα ταξίδι αποπλάνησης του στυλ παίζοντας με τις φόρμες, τα χρώματα και τα τελευταία trends που επικρατούν στο interior design. Φόρμες που συνεχώς εναλλάσσονται όπως προστάζει η σύγχρονη μόδα από το minimal εώς το mix & match.

Οι έμπεροι συνεργάτες μας, που είναι εξειδικευμένοι διακοσμητές και αρχιτέκτοντες, είναι πάντα πρόθυμοι να σας βοηθήσουν και να προτείνουν λύσεις για το χώρο σας.

TOP